Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Tι «τρέχει» με Ροναλντίνιο;



Μία από τις αθλητικές ειδήσεις που απασχόλησαν τα ελληνικά Μέσα τις τελευταίες μέρες είναι η
πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ροναλντίνιο, όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά».

O πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για πρόταση 6.5 εκατομμυρίων στον Βραζιλιάνο άσο (πόσο υπέρογκο για τα ελληνικά δεδομένα), με τον συνεργάτη του ατζέντη του Ροναλντίνιο, Ανδρέα Δημητρίου να διαψεύδει το θέμα και να αναφέρει χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στο contra.gr ότι ο επιθετικός μέσος της Ατλέτικο Μινέιρο αμείβεται με 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ποια, όμως, είναι η αλήθεια; Το klotsakala.blogspot.gr έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες και σας την αποκαλύπτει…

Υπήρξε όντως συνάντηση για ενδεχόμενη μεταγραφή του Ροναλντίνιο στον ΠΑΟΚ και μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον συνέταιρο του Ασίς, Ανδρέα Δημητρίου. 

Η αλήθεια, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Σαββίδη, είναι ότι ο Ροναλντίνιο λατρεύει την Ελλάδα και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στη Superleague. Το συμβόλαιό του, όμως, είναι πολύ υψηλό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και το θέμα «χάλασε» στο οικονομικό. Όπως είχε δηλώσει ο Δημητρίου, ο Ρόνι λαμβάνει 10 εκατομμύρια ευρώ. Τα 7 είναι από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, ενώ τα υπόλοιπα τρία έρχονται από τα δικαιώματα που διατηρεί για την εικόνα του. 

O Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο
Το σενάριο να αγωνιστεί ο Ρόνι στον ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα φαντάζει απίθανο, καθώς ούτε μια πρόταση στα χρήματα που λαμβάνει τώρα ή λίγο βελτιωμένη φαίνεται ικανή να φέρει τον Βραζιλιάνο στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό, διότι ο 33χρονος αστέρας έχει μία «μυθική» πρόταση από την Τουρκία, όπως ενημερωθήκαμε από το στενό περιβάλλον του Ασίς στη Βραζιλία.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι από την οικονομικά πανίσχυρη Γαλατασαράι (απέκτησε φέτος τους Ντρογκμπά και Σνάιντερ) ή κάποιον άλλο σύλλογο (έχει γραφτεί η Μπεσίκτας), ωστόσο ξέρουμε το ποσό, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο κι από τα χρήματα τα οποία εισπράττει αυτή τη στιγμή στην Ατλέτικο Μινέιρο (και, φυσικά, μεγαλύτερο από τα 8 εκατομμύρια που έχει γραφτεί ότι προσφέρει η Μπεσίκτας). Έτσι, αν τελικά ο Ροναλντίνιο αποφασίσει να φύγει από τη Βραζιλία, με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, η Τουρκία φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός. 

Αν, ωστόσο, θα αποφασίσει να παραμείνει στην πατρίδα του ή να φύγει, είναι κάτι που θα το μάθουμε στο εγγύς μέλλον…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου