Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αναλύσεις Β' Βραζιλίας (23/08)

Με τον Σϊλας να αποτελεί παρελθόν, υπηρεσιακός για σήμερα στον πάγκο της Αβαΐ ο Εβάντο Καμιλάτο


Με υπηρεσιακό η Αβαΐ
ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ - ΑΒΑΪ (01:15): H Σαμπάιο Κορέα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου Βάσκο ισοφαρίζοντας σε 1-1. Είχε το αβαντάζ, όμως, ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο της ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά το δεύτερο, αφού είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τη Γκοϊάς τέσσερις μέρες νωρίτερα. Τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλες, δύο με 0-0 και δύο με 1-1.

H Aβαΐ επέστρεψε στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή ακριβώς όπως είχε τελειώσει πριν από αυτό. Με ήττα, δηλαδή, με 3-0. Πριν τη διακοπή ήταν στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας, μετά από αυτήν εντός έδρας από τη Μπαΐα που ίσως... ξύπνησε επιτέλους.

ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ (20η): Τέσσερις σημαντικές απουσίες θα έχει η Σαμπάιο Κορέα. Οι κεντρικοί αμυντικοί Βάγκνερ Λουίζ και Λουίζ Οτάβιο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο αριστερός μπακ Ραφαέλ Εστέβαμ και ο επιθετικός Εντγκάρ είναι τιμωρημένοι. Έτσι, θα ξεκινήσουν από την αρχή στην άμυνα οι Ροντρίγκο Αρόζ και Έβερτον.

(4-4-2): Ροντρίγκο Ράμος - Έντερ Σιόλα, Έβερτον, Ροντρίγκο Αρόζ, Ρενάν Λουίς - Ντιόγκο Ορλάντο, Τάσιο, Ραϊλάν, Ενερσίνο, Πιμεντίνια, Ελίας.

ABAΪ (15η): Με υπηρεσιακό τεχνικό σήμερα στον πάγκο η Αβαϊ τον Εβάντο Καμιλάτο, αφού ο Σίλας απομακρύνθηκε από το πόστο. O Kαμιλάτο -που είναι μέλος του τεχνικού τιμ και στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας- αλλάζει το σχήμα της ομάδας και θα παίξει με τρεις επιθετικούς. Οι Τατά, Ρόμουλο και Λούκας Κοέλιο είναι οι πιθανότεροι να ξεκινήσουν μπροστά, ενώ αναμένετα να πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο κέντρο της άμυνας ο Μπετάο.

(4-3-3): Ρενάν - Αλεμάο, Φάμπιο Σάνσες, Μπετάο, Κάπα - Λουάν, Μενέζες, Ρενάτο - Τατά, Ρόμουλο, Λούκας Κοέλιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΑΒΑΪ +0.5 ΑΗ): Βρίσκω αρκετά δελεαστική την απόδοση του να μην χάσει η Αβαΐ απόψε, αφού το Χ2 δίνει 1.88 στον Stoiximan. Η επιθετική τριπλέτα της Αβαΐ, αλλά και το γεγονός ότι η Σαμπάιο παίζει εντός και έχει δύο καλούς επιθετικούς μπροστά, τους Ελίας και Πιμεντίνια, ίσως φέρει και το g/g που προσφέρεται στον διπλασιασμό στη Bet365. Σημειώνω, όμως, ότι η γηπεδούχος ομάδα μετρά εφτά under στα τελευταία οκτώ ματς. Όσοι έχετε λογαριασμό στη Goalbet μπορείτε να πάρετε το +0.5 σε ασιατικό για τη Αβαΐ που είναι το αντίστοιχο του Χ2 και προσφέρεται στο 1.93. Σε αντίστοιχες τιμές το ασιατικό +0.5 για τους φιλοξενούμενους και στην Bet365.

Φορμαρισμένη και δυνατή εντός η Μπραζίλ
ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ (02:30): Σε μεγάλη φόρμα η Μπραζίλ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και συνολικά πέντε ματς αήττητη. Στις δύο τελευταίες νίκες της, μάλιστα, δεν δέχθηκε γκολ επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 της Αβαΐ και στη συνέχεια με 0-2 στη διόλου ευκαταφρόνητη έδρα της Παρανά. Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακά της, Μαρτίνι, ο οποίος έπιασε και πέναλτι.  Ο επιθετικός μέσος της Φελίπε Γκαρσία που σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα, έχι δηλαδή μόλις ένα λιγότερο από τον Γκουστάβο της Κρισιούμα και τον Νενέ της Βάσκο που είναι οι πρώτοι σκόρερ στο πρωτάθλημα.  Έχει μπει για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης για την άνοδο, αφού έχει τους ίδους βαθμούς με την 4η CRB (33), έναν λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο που είναι 3η και δύο λιγότερους από την 2η Σεαρά. Στην έδρα της, η Μπραζίλ είναι αήττητη.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προέρχεται από δύο ισοπαλίες με 1-1 μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κι αν η εκτός έδρας με τη Μπαΐα μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία, δεν μπορεί να θεωρηθεί το ίδιο και η εντός έδρας με την Οέστε, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 92‘ και με την αντίπαλό της να είναι καλύτερη σχεδόν σε όλους τους τομείς της στατιστικής. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας εδώ και οκτώ αγωνιστικές, στις έξι από τις εφτά τελευταίες, όμως, έφερε ισοπαλία.

ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ (5η): Επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Μάρλον.

(4-2-2-2): Eντουάρντο Μαρτίνι - Γουελντίνιο, Λεάντρο Καμίλο, Τέκο, Μάρλον - Λεάντρο Λέιτε, Γουάσινγκτον - Ντιόγκο Ολιβέιρα, Φελίπε Γκαρσία - Ελίας, Ραμόν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ (3η):  Επιστρέφουν από τιμωρίες ο αμυντικός Μάρλον και ο κόφτης Πέντρο Μπαμπού. Βγαίνουν από το αρχικό σχήμα οι Ρικάρντο Σίλβα και Ζορζίνιο.

(4-3-2-1): Κλέβερ, Ματέους Ριμπέιρο, Μάρλον, Λίνο, Ρομάριο - Πέντρο Μπαμπού, Μισέλ, Γουίλιαμ Σούστερ - Μάγκνο Κρουζ, Ζιλσίνιο - Άλισον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (MΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ -0.5 ΑΗ): Επιλογή μου είναι ο άσος γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αξιοσημείωτο αγωνιστικό πρόβλημα, όμως η Μπραζίλ είναι δυνατή εντός με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να χάνι δύναμη εκτός έδρας. Στον διπλασιασμό προσφέρεται η νίκη των γηπεδούχων, θα την επιλέξω με τη μορφή του ασιατικού χάντικαπ +0.5 για να ανεβάσω λίγο την απόδοσή μου. Στο 2.025 η συγκεκριμένη επιλογή στη bet365.

Ντεμπούτο για Γκαμάλιο στη Γκοϊάς
ΛΟΝΤΡΙΝΑ - ΓΚΟΪΑΣ (03:30): Η Λοντρίνα έκλεισε πετυχημένα το πρωτάθλημα πριν τη διακοπή κερδίζοντας εντός έδρας τη Μπραγκαντίνο με 2-0 και μετά την επιστροφή κατάφερε ένα ακόμη μεγαλύτερο τρίποντο στην έδρα της CRB, την οποία νίκησε με 0-1. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο αριστερός μπακ Παουλίνιο στο 96‘ κι ενώ η CRB αγωνίστηκε από το 73‘ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του αμυντικού χαφ Ματέους Γκαλντεζάνι. Oι δύο αυτές σερί νίκες την έφεραν σε απόσταση... αναπνοής από την τετράδα από την οποία απέχει δύο βαθμούς. Mετρά μόλις μία ήττα, από την πρωτοπόρο Βάσκο, στις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της εντός έδρας. Μετρά τέσσερα σερί under.

Η Γκοϊάς, μετά από δύο σερί ισοπαλίες, επέστρεψε με εντός έδρας νίκη επί της Τουπί (2-1) μετά τη διακοπή. Τα... χρειάστηκε πάντως, αφού ενώ άνοιξε το σκορ ισοφαρίστηκε στο 86‘, με τον Λέο Λίμα να διαμορφώνει στο 91‘ το τελικό 2-1. Κακή εκτός έδρα έχει μόλις μία νίκη στους εννιά τελευταίους αγώνες που έδωσε ως φιλοξενούμενη.

ΛΟΝΤΡΙΝΑ (6η): Τιμωρημένοι είναι ο κεντρικός αμυντικός Ματέους και ο επιθετικός Ζο, τραυματίες οι στόπερ Λουιζάο και Σίλβιο, ο αμυντικός μέσος Ζουμάρ και ο επιθετικός Γουέλισον.

(4-2-2-2): Μαρσέλο Ρανζέλ - Ίγκορ Μποσέλ, Έβερτον Σένα, Μαρκόντες, Παουλίνιο - Ζερμάνο, Φιλίπε Σόουτο - Ραφαέλ Γκάβα, Ζε Ραφαέλ - Μπρούνο Μπατάτα, Κέιρισον.


ΓΚΟΪΑΣ (16η): Νέο μεταγραφικό... χτυπημα από τη Γκοϊάς με... βόμβα καθώς επέστρεψε στον σύλλογο ο επιθετικός Βάλτερ που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Παραναένσε. ο Βάλτερ, όμως, δεν θα αγωνιστεί σημερα. Αντιθέτως, ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο επιθετικός Λέο Γκαμάλιο που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Νασιονάλ της Ουρουγουάης και θα παίξει μπάλα μετά από τρεις μήνες, καθώς ήταν τιμωρημένος στην Ουρουγουάη. Ο παίκτης θα πάρει τη θέση του Κλέο μπροστά΄, ενώ ο μπακ Εντνέι θα μπει στην ενδεκάδα με τον Ντανιέλ Καρβάλιο να βγαίνει από αυτήν.

(4-2-2-2): Ιβάν - Εντνέι, Γουέσλεϊ Μάτος, Αλέξ Άλβες, Ζέφερσον - Αντριάνο, Πατρίκ - Λέο Σένα, Λέο Λίμα - Κάρλος Εντουάρντο, Λέο Γκαμάλιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΛΟΝΤΡΙΝΑ -0.25 ΑΗ): Δύσκολο ματς, προτιμώ, όμως, τον άσο για μια Λοντρίνα που τα πηγαίνει εξαιρετικά παρότι νεοφώτιστη και που δείχνει σταθερότητα ιδίως στην έδρα της. Καλό το 2.22 στον Stoiximan. Πρώτη επιλογή, όμως, είναι το η Λοντρίνα σε -0.25  ασιατικό χάντικαπ που δίνει κάτι παραπάνω από 1.90 (1.93 στη Goalbet) και υπάρχει η δυνατότα μισής επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ - ΑΒΑΪ 2(+0.5 ΑΗ) 1.93@Goalbet Stake:3/10
MΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ 1(-0.5ΑΗ) 2.025@Βet365 Stake:2.5/10
ΛΟΝΤΡΙΝΑ - ΓΚΟΪΑΣ 1(-0.25 ΑΗ) 1.93@Goalbet Stake: 2/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου