Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Aναλύσεις Β' Βραζιλίας 19/08

Με νίκη σήμερα, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε περνά στη 2η θέση της βαθμολογίας


Με αγωνιστικό ρυθμό οι γηπεδούχοι
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΟΕΣΤΕ (01:15): Την προηγούμενη Τετάρτη η Ατλέτικο έπαιξε στην έδρα της Μπαΐα όπου πήρε καλό αποτέλεσμα. Το 1-1 την έφερε στους τρεις πόντους διαφορά από την 5η Μπραζίλ Πελότας, ενώ προβλημάτισε ακόμα περισσότερο την αντίπαλό της, η οποία αν και ξοδεύοντας πολλά για μεταγραφές και έχοντας υψηλές βλέψεις έχει μείνει πολύ πίσω από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις στο πρωτάθλημα. Με γκολ επέστρεψε στην ενδεκάδα ο επιθετικός μέσος Ζορζίνιο ο οποίο σκόραρε το μοναδικό τέρμα της Ατλέτικο. Από την άλλη, η Οέστε δίνει το πρώτο ματς μετά τη διακοπή, πέρασαν 17 μέρες από το εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Νάουτικο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ (4η): Τιμωρημένοι είναι οι Μάρλον (μπακ) και Πέντρο Μπαμπού (κόφτης) που συμπλήρωσαν κάρτες. Στα αριστερά της άμυνας θα παίξει ο Ρομάριο και στο κέντρο της άμυνας ο Ρικάρντο Σίλβα. Ο Μισέλ θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, παίζοντας εκεί που έπαιζει ο Μπαμπού.

(4-2-3-1): Κλέβερ - Ματέους Ριμπέιρο, Ρικάρντο Σίλβα, Λίνο, Ρομάριο - Μισέλ, Γουίλιαμ Σούστερ - Μάγκνο Κρουζ, Ζορζίνιο, Ζιλσίνιο - Άλισον.

ΟΕΣΤΕ (12η): Η Οέστε απέκτησε τον επιθετικό μέσο Πέντρο Καρμόνα ο οποίος  αγωνιζόταν στη Νοβοριζοντίνο, αλλά είναι παίκτης με αξιόλογο βιογραφικό που πέρσι αγωνίστηκε στην κατηγορία με τη φανέλα της Νάουτικο. Θα είναι στην αποστολή, όπως στην αποστολή θα είναι και ο επιθετικός μέσος Ντανιελζίνιο για πρώτη φορά, νέο μεταγραφικό απόκτημα που ήρθε ως δανεικός από τη Φλουμινένσε λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Απών  ο Μάρκους Βινίσιους, πρώτος σκόρερ στη φετινή Série B για την Οέστε με έξι γκολ. Ο παίκτης ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, αλλά θα προφυλαχθεί σήμερα.

(4-4-2): Φελίπε Άλβες - Φελίπε Ροντρίγκες, Φράνσις, Βελίσκα, Μπρούνο Σίλβα - Ντανιέλ Σερτανέζο, Ματέους Βάργκας, Μαρκίνιο, Μαζίνιο - Λέο Αρτούρ, Γουέσλεϊ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (1):  Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πραγματοποιεί καλή πορεία, δίκαια βρίσκεται στην τετράδα, πηγαίναι αρκετά καλύτερα στην έδρα της απ’ ότι εκτός. Επίσης, έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό απ’ ότι η Οέστε, αφού έπαιξε μεσοβδόμαδα, την ώρα που η αντίπαλό της έχει πάνω από δύο εβδομάδες να δώσει επίσημο ματς. Η Οέστε είναι ομάδα ασταθής και... περίεργη, μπορεί να αποτύχει ως φαβορί και να πάρει αποτέλεσμα ως αουτσάιντερ. Εδώ, όμως, με την σταθερότητα που επιδεικνύει η Ατλέτικο και το γεγονός ότι μοιάζει πιο έτοιμη αγωνιστικά, υπάρχει αξία στον άσο όταν μιλάμε για αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό, όπως το 1.90. Άσος λοιπόν.

Με απουσίες η Μπράγκα, με αλλαγές στην ενδεκάδα η Βίλα
ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ (02:30): Βελτιωμένη η Μπραγκαντίνο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο τελευταίο της ματς, όμως πριν από 17 μέρες ηττήθηκε στην έδρα της Λοντρίνα με 2-0. Νίκησε τα δύο τελευταία ματς στην έδρα της, 2-0 τη Ζοϊνβίλ και 1-0 τη Μπαΐα. Για τη Βίλα Νόβα ξεχώρισε η είδηση της επιστροφής της στη φυσική της έδρα, όμως τώρα παίζει εκτός όπου μετρά τρία σερί ματς αήττητη έχοντας δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 2-2 μακριά από το γήπεδό της. Η Βίλα μετρά τέσσερα σερί over+g/g.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ (16η): Στην ουραγό της α’ κατηγορίας Αμέρικα Μινέιρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός Έντερ Λίμα. H Mπράγκα θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες για το σημερινό ματς, αφού δεν θα αγωνιστούν ο δεξιός μπακ Γκιλιέρμε Αντράντε και οι επιθετικοί Ραφαέλ Γκραμπόλα και Λίνκομ. Αντιθέτως, επιστρέφει ο φορ Λέο Ζάιμε. Στο κέντρο της άμυνας, στη θέση του Έντερ Λίμα που πήρε τη μεταγραφή, θα αγωνιστεί ένας εκ των Σέζαρ Γκαούσο και Λούκας Ρόσα.

(4-2-2-2): Φελίπε - Αλεμάο, Ροντρίγκο Σαμ, Σέζαρ Γκαούσο, Μπρούνο Πασέκο - Ντανιέλ Περέιρα, Γκαμπριέλ Ντίας - Ταρτά, Γουάτσον - Έρικ, Ελιάντρο.

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ (11η): Συνεχίζει στο πρωτάθλημα με τους Έντσον, Ρόμπστον και Φροντίνι, παίκτες που συνέβαλαν πέρσι στην άνοδο της ομάδας στη Série B, να αποτελούν παρελθόν. Θα υπάρξουν τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Ζοϊνβίλ (νίκησε εντός με 2-1). Xάνει την αναμέτρηση ο Μαρσέλο Κορντέιρο που υπέστη ίωση και έχασε αρκετές προπονήσεις μες στην εβδομάδα. Δεν θα αγωνιστεί ο επιθετικός Φαμπίνιο, ενώ δεν θα ξεκινήσει ο επίσης φορ Ζοαοζίνιο. Ο Πατρίκ θα παίξει μπροστά, ενώ τα άλλα δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα είναι οι Φάγκνερ και Φερνάντο Νέτο. O Φάγκνερ, 27 χρονών, είναι αμυντικός μέσος και νέο μεταγραφικό απόκτημα. Είχει συνεργαστεί με τον τεχνικό της Βίλα, Γκιλιέρμε, στην Νοβοριζοντίνο.

(4-2-2-2): Σάουλο - Μπρούνο Ολιβέιρα, Γκιλιέρμε Τεσέιρα, Ρενιέ, Φερνάντο Νέτο - Ρεζινάλντο, Μαγκίνιο - Φάγκνερ, Ζεάν Κάρλος - Μοϊζές, Πατρίκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (Over): Φυσικά κι όταν μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν να παίξουν μπάλα πάνω από δεκαπενθήμερο, οποιοδήποτε απόφαση μπορεί να είναι ρίσκο , καθώς δεν ξέρει κανείς σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν μετά από ένα τέτοι διάστημα. Ωστόσο, με τη Βίλα Νόνα να προέρχεται από τέσσερα σερί over+g/g και τη Μπραγκαντίνο να παίζει πιο ανοιχτά τις τελευταίες αγωνιστικές υπάρχει αξία στο over του 2.10.

Mια ντουζίνα αποχωρήσεις για τη Ζοϊνβίλ
ΖΟΪΝΒΙΛ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ (02:30): Η Ζοϊνβίλ πάνω που είχε καταφέρει να κάνει δύο νίκες στην έδρα της, ηττήθηκε από την Οέστε εντός και στο καπάκι από τη Βίλα Νόβα εκτός. Έδειξε έτσι, ότι παρά την πρόσληψη του Λίσκα στην τεχνική της ηγεσία, θαύματα δεν γίνονται. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξει τώρα είναι να σωθεί. Στατιστικά,  5/6 τελευταίες της αναμετρήσεις έληξαν σε σύνολο τερμάτων 2-3. Η Λουβερντένσε έχει 4/5 ισοπαλίες στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, τελευταία το εντός έδρας 0-0 με την δυνατή CRB. Τέσσερα σερί under μετρούν οι φιλοξενούμενοι. Αμφότερες οι ομάδες όμως έχουννα αγωνιστούν 17 μέρες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΖΟΪΝΒΙΛ (19η): Προχώρησε σε τρεις μεταγραφές. Απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Ζάιμε, τον επιθετικό Ζίβα (αποκτήθηκε από την Πόντε Πρέτα με τη Ζοϊνβίλ να δίνει ως αντάλλαγμα τον τερματοφύλακα Αράνια μέχρι το τέλος της σεζόν) και τον τερματοφύλακα Σαμουέλ Πίρες. Στο διάστημα της διακοπής, ωστόσο, αποχαιρέτησαν 13 (!) ποδοσφαιριστές. Μετά τον επιθετικό Κλέο Σίλβα που πήρε μεταγραφή έφυγαν ο ο τερματοφύλακας Ολιβέιρα, ο μπακ Έρακλες, οι στόπερ Ραφαέλ Ντονάτο και Βίτορ Ολιβέιρα, οι επιθετικοί μέσοι Περέιρα και Ραφαέλ Φουρλάν και οι φορ Γκαμπριέλ Βασκονσέλος, Ντοντό, Μουρίλο, Έρικ Λουίς και Γουίλιαμ Μπάρμπιο. Οι Τομάς (επιθετικός) και Έβερτον Σίλβα (αμυντικός) είναι τιμωρημένοι, ενώ ο σημαντικός επιθετικός μέσος Κάρλος Αλμπέρτο παραμένει τραυματίας.

(4-2-3-1): Ζόναταν - Ρεζινάλντο, Ντανρλέι, Λίζερ, Φερναντίνιο - Νάλντο, Καντού - Μπρούνο Φαρίας, Μπρούνο Ριμπέιρο, Ζίβα - Ζαέλ.

ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ (14η): Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο τερματοφύλακας Γκαμπριέλ Λέιτε που ήταν βασικός πριν χτυπήσει και ίσως επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Ντιόγκο Σίλβα. Ο αμυντικός μέσος Ζεάν Πατρίκ πέρασε από χειρουργείο για την αφαίρεση πείρου από το αριστερό του πόδι. Αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς που θα διεξαχθεί στις 27 του μήνα απέναντι στη Μπραγκαντίνο. O Moασίρ αναμένεται να πάρει τη θέση του. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αποχώρησαν πέντε παίκτες από τον σύλλογο: Οι Ρέζις και Ροζερίνιο λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, οι Ρομαρίνιο και Ντα Μάτα που πήραν μεταγραφή σε άλλους συλλόγους και ο Γουάλας του οποίου το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε. Απώλειες όπως αυτές των μέσω Ρέζις και Ντα Μάτα δεν είναι αμελητέες, ωστόσο δεν φέρνουν και την... καταστροφή.

(4-2-2-2): Γκαμπριέλ Λέιτε - Ραούλ Πράτα, Αΐρτον, Έβερτον, Παουλίνιο - Μοασίρ, Ρικάρντο - Σέρζιο Μότα, Ντόουγκλας Μπάτζιο - Ραφαέλ Σίλβα, Αλφρέντο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (2 DNB): Αρχικά σκεφτόμουν να μην ασχοληθώ στοιχηματικά με το παιχνίδι, όμως οι αλλαγές στη Ζοϊνβίλ είναι μεγάλες και ίσως επηρεάσουν την ομάδα. Ακόμα και το διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία για τη Λουβερντένσε προσφέρει παραπάνω από τον άσο (γύρω στο 2.30-2.40), οπότε υπάρχει αξία στην επιλογή αν και με ρίσκο.

Επιθετικές λύσεις αναζητεί η Παρανά
ΠΑΡΑΝΑ - ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ (02:30): Με ήττα ολοκληρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Παρανά, αφού έχασε με 2-0 στην έδρα της Τουπί που στη Ζουίζ ντε Φόρα δεν είναι εύκολη. Έτσι, έμεινε μακριά σε απόσταση εφτά βαθμών από την τετράδα. Αντιθέτως, ένα τρίποντο χωρίζει την 5η Μπραζίλ από την 4η θέση. Η έκπληξη του πρωταθλήματος νίκησε εντός έδρας με 3-0 την Αβαΐ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εντός έδρας η Μπραζίλ είναι αήττητη, ενώ εκτός πέτυχε την πρώτη της νίκη στην προηγούμενη επίσκεψή της σε... ξένο γήπεδο όταν νίκησε με ανατροπή την ισχυρή CRB με 1-2. Η Παρανά μετρά εντός έδρας τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερα σερί under.

ΠΑΡΑΝΑ (9η): O Mαρσέλο Μαρτελότε αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Λούσιο Φλάβιο και να ξεκινήσει στην επίθεση τον Φερνάντο Καράνγκα στο πλάι του Ρόμπσον με την ομάδα του να έχει πρόβλημα στο να... βρίσκει δίχτυα. Αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας Μάρκος, το ίδιο και ο μπακ Ντιέγκο Ταβάρες. Τραυματίας είναι ο επιθετικός μέσος Βάλμπερ, τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός μέσος Ζεάν, ο μπακ Λεάντρο Σίλβα και ο Ενρίκε Ζελαΐν.

(4-2-2-2): Μάρκος (Γουέντελ) - Ντιέγκο Ταβάρες (Πίτι), Λεονάρντο, Άλισον, Ραφαέλ Καριόκα - Άντερσον Ουτσόα, Μουρίλο Ρανζέλ - Νάντσον, Ενρίκε - Ρόμπσον, Φερνάντο Καράνγκα.

MΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ (5η): Tιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Μάρλον, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Μπροκ. Αυτή αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα.

(4-2-3-1): Eντουάρντο Μαρτίνι - Γουελντίνιο, Λεάντρο Καμίλο, Τέκο, Μπροκ - Λεάντρο Λέιτε, Γουάσινγκτον - Φελίπε Γκαρσία, Ντιόγκο Ολιβέιρα, Ελίας - Ραμόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (Νο Bet):  Σωστές οι τιμές στο σετ αποδόσεων, δεν προκύπτει κάποια ευκαιρία.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΟΕΣΤΕ 1 1.92 @ goalbet Stake: 6.5/10

EΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΑΞΙΑ
ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ Over 2.10@ bet365 Stake:3.5/10

ENAΛΛΑΚΤΙΚΟ VALUE
ΖΟΪΝΒΙΛ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ 2DNB 2.50@ stoiximan Stake: 2/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου