Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Αναλύσεις για Βραζιλία Β' (Αγώνες 03:30)

Στην αποστολή της Βάσκο ο Νενέ που επιστρέφει από τραυματισμό, άγνωστο αν θα ξεκινήσει βασικός


Eπιστρέφει ο Νενέ για τη Βάσκο
ΣΕΑΡΑ - ΒΑΣΚΟ (03:30): Προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε στην έδρα της Παρανά η Σεαρά, καλό το 1-1 με δεδομένο τη δυσκολία του παιχνιδιού, όμως δεν της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει σήμερα την πρωτιά, καθώς είναι τέσσερις πόντους πίσω από τη Βάσκο. Η γηπεδούχος ομάδα έρχεται από δύο σερί g/g (μία νίκη, μια ισοπαλία), αμφότερα εκτός έδρας. Στην έδρα της αριθμεί εφτά σερί νίκες έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ σε εφτά ματς. Η Βάσκο φτάνει από πέντε σερί αμφίσκορα σε όλες τις διοργανώσεις, τα τρία τελευταία με over (τα οποία νίκησε). Εχει τρεις σερί νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα. Εκτός έδρας μετρά τέσσερα σερί g/g.

Σεαρά (2η): Αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο κεντρικός αμυντικός Έβερτον Πάσκοα. Αν δεν αγωνιστεί, στη θέση του θα παίξει ένας εκ των Σαρλς ή Σάντρο. Eκτός και ο επιθετικός Μπιλ που θα επιστρέψει μονάχα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες (θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα) Ο βασικός τερματοφύλακας Έβερσον επιβεβαίωσε ότι έχει πρόταση από την Παλμέιρας η οποία θα στερηθεί για καιρό τις υπηρεσίες του τραυματία Φερνάντο Πρας.

Βάσκο (1η): Επιστρέφει από τραυματισμό που τον άφησε εκτός για τρεις αγωνιστικές ο mvp της ομάδας, επιθετικός μέσος Νενέ. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει βασικός ή στον πάγκο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΒΑΣΚΟ +0.5 ΑΗ ή 2DNB): Αρχικά δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι είναι ντέρμπι. Οι αποδόσεις, όμως, με ωθούν στο να το πράξω. Δεν θεωρώ υπερβολικό τη Σεαρά να δίνεται φαβορί στην έδρα της, θεωρώ, όμως, υπερβολικό να δίνεται φαβορί του 2.00. Αυτό σημαίνει ότι το Χ2 δίνει πάνω από 1.70 και καλύπτει δύο αποτελέσματα. Θα το πάρω στη μορφή του ασιατικού χαντικάπ +0.5 υπέρ της Βάσκο που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά έχω λίγο παραπάνω κέρδος. Εναλλακτική το 2 Draw No Bet που δίνεται στο 2.50, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν κερδίζουμε στην ισοπαλία (τουλάχιστον υπάρχει επιστροφή χρημάτων). Εγκρίνω και τις δύο επιλογές.

Ασταθής η Οέστε, κακή εκτός η Νάουτικο
ΟΕΣΤΕ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ (03:30): Είχα αναφέρει ότι η Οέστε είναι περίεργη ομάδα, και με δικαίωσε. Οντας αουτσάιντερ, πήγε στην έδρα της Ζοϊνβίλ που μετρούσε δύο σερί τρίποντα εντός και κέρδισε με 0-1. Πάλι, δηλαδή, σκόραρε ένα γκολ, πράγμα που το συνηθίζει. Προηγήθηκε νωρίς και στο τελευταίο τέταρτο αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο under της, αριθμεί 7/8 στις τελευταίες αγωνιστικές. Εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η Νάουτικο... έβγαλε την υποχρεώση και νίκησε με 1-0 εντός έδρας την Τουπί πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της. Τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της “Τιμπού” έληξαν με over. Εκτός έδρας μετρά τρεις σερί ήττες με over, στα πέντε τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις ήττες με over και μία λευκή ισοπαλία (με τη Μπραζίλ Πελότας σε ματς που δεν έγινε στη φυσική έδρα των γηπεδούχων).

Οέστε (11η): Την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στη Ζοϊνβίλ εκτός έδρας θα διατηρήσει ο Φερνάντο Ντινίζ. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός μέσος Ντανιελζίνιο που ήρθε πρόσφατα ως δανεικός από τη Φλουμινένσε δεν θα αγωνιστεί. Δεν έχει προβλήματα τιμωρημένων αφού στα δύο τελευταία ματς δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα, μοναδικοί απόντες ο επιθετικός Ρικάρντο Μπουένο και ο αμυντικός μέσος Αντρέ Κάστρο που ναι μεν είναι βασικοί ποδοσφαιριστές, αλλά ήταν από πριν τραυματίες.

Νάουτικο (5η): Με εξαίρεση τον αμυντικό μέσο Μαΐλσον που τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Τουπί, δεν αναμένεται να αλλάξει το αρχικό σχήμα της Νάουτικο. Στη θέση του προαναφερόμενου θα μπει ο Εουρίκο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (Νο Bet): Η Οέστε είναι σταθής, αψυχολόγητη ομάδα. Η Νάουτικο μπορεί να έρχεται κάκιστα αποτελέσματα εκτός έδρας, αλλά ήταν και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Δεν προσφέρει στοιχηματικές ευκαιρίες η αναμέτρηση.

Mατς-γρίφος
ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - CRB (03:30): Άλλη μία φορά αποδείχθηκε ψυχωμένη εκτός έδρας η Λουβερντένσε και πήρε τον εκτός έδρας βαθμό στην έδρα της Γκοϊάς ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 86' με τον επιθετικό Ντόουγκλας Μπάτζιο που είχε μπει ως αλλαγή. Μετρά τρία σερί under και 5/6 τις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς να δεχθεί ή να σημειώσει πάνω από ένα γκολ. Συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη. Η CRB έρχεται από “άσχημη” εντός έδρας ήττα, αφού αν και  προηγήθηκε με 1-0, ηττήθηκε από την - καλή εντός, αλλά αναποτελεσματική εκτός- Μπραζίλ Πελότας με 1-2. Αυτό, ενώ ο βασικός αμυντικός μέσος Ολίβιο είχε πιαστεί ντοπαρισμένος και ο σούπερ στράικερ Ζε Κάρλος βρέθηκε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για βιαιοπραγία απέναντι σε μια κοπέλα σε μπαρ (σε αντίθεση με τον Ολίβιο αγωνίστηκε κανονικά και έγινε αλλαγή στο 62‘). Αριθμεί εφτά over σερί και 16/18 στο πρωτάθλημα (έκανε άλλο ένα under την πρώτη αγωνιστική). Eίναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές εκτός έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, όλες με over+g/g!

Λουβερντένσε (13η): Ο Ζούνιορ Ρόσα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τερματοφύλακα Γκαμπριέλ Λέιτε και ο στόπερ Γκαμπριέλ Βαλόνγκο, μικρό, όμως το κακό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που επέστρεψαν από τραυματισμό οι δύο βασικοί σέντερ μπακ κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, Αΐρτον και Λουίζ Οτάβιο.

CRB (3η): Τουλάχιστον δύο αλλαγές αναμένονται σήμερα στη βασική ενδεκάδα. Η μία είναι το ντεμπούτο του Αργετνινού μέσου Φράνκο Ρατζότι. Η άλλη έχει να κάνει με την επιστροφή του Μάρκος Μαρτίνς στο δεξί άκρο της άμυνας. Επειδή το ματς απέναντι στην Μπραζίλ ήταν μεσοβδόμαδα, δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τη Λουβερντένσε και οι προπονήσεις δεν ήταν εντατικές. Ο βασικός κόφτης Ολίβιο, κεντρικό πρόσωπο λόγω σκανδάλου υπόθεσης ντόπινγκ συνεχίζει εκτός όπως και την προηγούμενη αγωνιστική (είναι προσωρινά τιμωρημένος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του). Ακόμα πιο άσχημα τα πράγματα γίνονται με την απουσία του Σομάλια που αγωνίζεται στην ίδια θέση, αλλά συμπλήρωσε κάρτες. Αντιθέτως, επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Γουέλιντον Ζούνιορ, ενώ ο στόπερ Ανταλμπέρτο που επέστρεψε από μυϊκό τραυματισμό θα ξεκινήσει στον πάγκο, αν και κανονικά είναι βασικός. Επιστρέφει, κατά πάσα πιθανότητα, στη βασική ενδεκάδα ο τερματοφύλακας Ζουλιάνο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ζούλιο Σέζαρ που ήταν αντικαταστάτης του αποδείχθηκε μοιραίος τη περασμένη αγωνιστική, καθώς φέρει ευθύνη στο γκολ που στοίχισε την ήττα στον σύλλογο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ 2-3): Το κλίμα βάρυνε στη CRB κυρίως λόγω εξωαγωνιστικών υποθέσεων και συνδυάστηκε με την εντός έδρα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη, η Λουβερντένσε δεν βρίσκει ρυθμό και ο άσος του 2.00 δεν δελεάζει σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Υπάρχει, όμως, επιλογή για το ματς και αυτή εντοπίζεται στα 2-3 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι το επιβεβαιώνουν πολύ συχνά, σε μερικά παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών που δεν το επιβεβαίωσαν ήταν επειδή οι αγώνες αυτοί... ξέφυγαν και σημειώθηκαν παραπάνω γκολ. Δεν πιστεύω, όμως, ότι θα συμβεί αυτό σήμερα απέναντι στη Λουβερντένσε, με τους γηπεδούχους να συνηθίζουν το under τις τελευταίες αγωνιστικές.

* Λόγω προβλήματος στον υπολογιστή, απώλεσα το αρχείο με την αναμέτρηση Τουπί - Παρανά. Από τη γηπεδούχο ομάδα θα λείψουν ο τερματοφύλακας Ραφαέλ Σάντος και ο επιθετικός μέσος Ζόναταν, τιμωρημένοι και οι δύο, τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Γκλέισον που επιστρέφει κάτω από την εστία της μετά από 13 αγωνιστικές. Αήττητη εδώ και πέντε ματς στην έδρα της η Τουπί έκανε τρεις σημαντικές νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους (Μπαΐα, Σεαρά και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε). Η Παρανά δεν θα έχει τον τραυματία τερματοφύλακα Μάρκος (θα παίξει ο Σουέντελ) και τους τιμωρημένους Άλισον (στόπερ) και Μουρίλο Ρανζέλ (επιθετικός μέσος). Στη θέση του Άλισον θα μπει ή ο Λεονάρντο (το πιθανότερο) ή ο Πίτι, ενώ τον ο Βάλμπερ επιστρέφει στη μεσαία γραμμή. Τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες αγωιστικές μετρά η Παρανά. Πρόβλεψή μου γι' αυτό το ματς τα 2-3 γκολ σύνολο, αφού δεν βλέπω πολύ υψηλό σκορ, όμως η Τουπί έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ματς εντός και η Παρανά στα πέντε τελευταία εκτός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου