Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Με νέο τεχνικό στον πάγκο η Ιντερνασιονάλ

O Σέλσο Ροτ επιστρέφει στον πάγκο της Ιντερνασιονάλ για τέταρτη φορά αντικαθιστώντας τον Φαλκάο


Με νέο τεχνικό στον πάγκο η Ιντερνασιονάλ
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ (02:00): Aπό ήττα στη δυνατή έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο με 3-1 έρχεται η Σαπεκοένσε. Στα θετικά ότι ο Μπρούνο Ρανζέλ με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη “Γκάλο” έφτασε τα οκτώ στο πρωτάθλημα και απέχει δύο από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Γκαμπριέλ Ζεζούς της Παλμέιρας, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Βραζιλίας. Η Σαπεκό μετρά πέντε συνεχόμενα g/g, τέσσερα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο. Εντός έδρας μετρά τρία σερί αμφίσκορα, δύο για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο, δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Από την άλλη, η Ιντερνασιονάλ είναι σε κάκιστη κατάσταση, δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και έντεκα αγωνιστικές. Αυτό είχε ως συνέπεια να απολυθούν από τον πάγκο της τόσο ο Αρζέλ Φουκς, όσο και στη συνέχεια ο Φαλκάο. O Σέλσο Ροτ από εδώ και πέρα στο τιμόνι της, μπορέι να μην παραλαμβάνει τον σύλλογο σε καλή κατάσταση, ωστόσο τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα και έχει το ρόστερ για να βελτιωθεί, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα προχώρησε πρόσφατα σε καλές μεταγραφές όπως αυτή του Ουρουγουανού επιθετικού Νίκο Λόπες. Ο Ροτ θα καθίσει στον πάγκο της "Κολοράντο" για τέταρτη φορά ως πρώτος τεχνικός (πιο πριν ήταν προπονητής και στην Κ21) επιστρέφοντας στον σύλλογο ύστερα από πέντε χρόνια. Aπό δύο σερί+g/g έρχεται η Ίντερ.

Σαπεκοένσε (12η): Επιστρέφει από τραυματισμό ο αμυντικός μέσος Σέρζιο Μανοέλ ο οποίος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές φέτος ως ακραίος μπακ. Ο παίκτης διεκδικεί συμμετοχή στον άξονα, όμως δεν είναι γνωστό να θα ξεκινήσει ή όχι.

(4-3-2-1): Ντανίλο - Σιμένες, Τιέγκο, Φελίπε Μασάντο, Ντένερ - Ζοζιμάρ, Ζιλ, Κλέμπερ Σαντάνα -Μαρτινούτσιο (Σέρζιο Μανοέλ), Ιοράν - Κέμπες.

Ιντερνασιονάλ (15η):  Σταθερά εκτός ο τερματοφύλακας Ντανίλο Φερνάντες που επέστρεψε στις προπονήσεις όμως ύστερα από τον τραυματισμό του, με μπάλα προπονήθηκε ο δεξιός μπακ Σεαρά που επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα. Τραυματίες είναι και ο κόφτης Ανσέλμο, όπως και ο μπακ Λεάντρο Αλμέιντα. Με την εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς βρίσκονται ο δεξιός μπακ Γουίλιαμ και ο αμυντικός μέσος Ροντρίγκο Ντοράντο.

(4-2-3-1): Μαρσέλο Λόμπα - Εντουάρντο, Παουλάο, Ερνάντο, Αρτούρ - Φερνάντο Μπομπ, Φαμπίνιο - Σέιχας, Εντουάρντο Σάσα, Βαλντίβια - Βιτίνιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ (G/G): Λογικό φαβορί η Σαπεκοένσε λόγω της πολύ κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ιντερνασιονάλ. Ωστόσο, η τελευταία δεν έχει ρόστερ για να βρίσκεται τόσο χαμηλά και η παρουσία του νέου τεχνικού στον πάγκο της για πρώτη φορά είναι συν. Θα προτιμήσω το g/g που προσφέρει διπλασιασμό. Η Σαπεκό το επιβεβαίωσε στα έξι τελευταία ματς που έδωσε, ενώ η Ίντερ σκόραρε τέσσερις φορές στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της όπου επίσης επιβεβαίωσε το αμφίσκορο.

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ G/G@2.00 Stake: 3.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου